Лек грешки cucaracha

Април 2019

Видео: Stephen Petranek: 10 ways the world could end (Април 2019).

Anonim

Cucaracha - to je pristupačna i efikasna insekticid protiv bugova. To je dostupan u obliku praha, koji se moraju razrijediti vodom prije upotrebe. Kukaracha čuvaju najbolje u udaljenom tamnom mjestu na sobnoj temperaturi. Lek je vrlo otrovan, tako da kada radite s njim morate slijediti sva pravila koja zahtijeva instrukcije.

Sastojci

dvije aktivne supstance uključene u sastav sredstava. To CIPERMETRIN i malationa.

CIPERMETRIN - otrovna supstanca koja izaziva paralizu insekta centralnog nervnog sistema. Malationa - također je efikasan otrov koji blokira nervne impulse i kršeći nervnog lanca imaju bedbugs. Kroz korištenje ove dvije supstance, sinergijski efekt se postiže i bedbugs uništenje efikasnije javlja.

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! U borbi protiv grešaka, naši čitaoci preporučuje repelent Pest-Reject. Elektromagnetna i ultrazvučna tehnologija sa 100% efikasnošću se bavi bedbukama, bubašvabama i drugim insektima. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Upute za upotrebu

Cucaracha u razblaženom obliku radi lakšeg mogu se staviti u poseban sprej. Uz pomoć spreja je mnogo jednostavnije za obavljanje obrade.Ruku sa balonom treba držati na rastojanju od 20 centimetara. Potencijalna staništa za bedbugove su potrebna. Najčešće se ti insekti naslanjaju u tapacirani nameštaj, u pukotinama, ispod tapeta i ploča, u ventilacionoj rešetki. Kada prvi tretman traje oko dvije sedmice, neophodno je ponovno mamac, čak i ako insekte nisu vidjeli cijeli period.

Kako se razblaži

Prašak mora biti razređen vodom pre upotrebe. Da biste to uradili, pripremite posebnu posudu i kašiku za mešanje proizvoda. Nakon završetka postupka, sva jela treba uništiti. Voda treba da bude na sobnoj temperaturi. Razblažite lek u sledećem delu: po litru vode koja se koristi 2. 5 grama Cucarachi. Nakon što su dve komponente povezane, morate ih pazljivo spojiti zajedno.

Činjenica! Cucaracha se koristi brzinom od 50 ml. po kvadratnom metru. Ali prilikom obrade drveta i šperploče povećava se potrošnja proizvoda, što treba uzeti u obzir prilikom izračunavanja i pripreme rješenja.

Mere predostrožnosti

Priprema Cucaracha - veoma je toksično, stoga treba preduzeti mjere opreza prilikom rada s njim.

Tokom trajanja procedure, svi prozori bi trebali biti otvoreni, a stranci ne bi trebali biti u sobi. Potrebno je odvojiti sve lične stvari, hranu i odeću iz stana, tako da ne dobiju otrov. Veoma je važno zaštititi lice, ruke i kožu od uzimanja lekova, morate koristiti posebnu odjeću i, ako je moguće, respirator. Ako ga nemate, možete je zamijeniti maskom.

Važno! Ako nakon kontakta sa sredstvom, bilo koje domaćinstvo ima znakove anksioznosti, kao što su vrtoglavica, mučnina ili migrena, potrebno je konsultovati lekara.

Prednosti i mane

Preuzimanja …

Pluse:

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! Da bi se oslobodili klapova, naši čitaoci savetuju repelere Pest-Reject. Rad uređaja zasnovan je na tehnologiji elektromagnetnih impulsa i ultrazvučnih talasa! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovde …

  • Niska cijena;
  • Nisu loši učinci u borbi protiv bedbugova.

Nedostaci lekova:

  • Visok nivo toksičnosti;
  • Potrebno je razblažiti u preciznoj dozi;
  • Potrebno je ponovno tretiranje sobe.