Состав и работа ekokillera

Април 2019

Видео: Работа замполита с личным составом (Април 2019).

Anonim

Ecokiller je insekticid nove generacije na ruskom tržištu. Njegova jedinstvenost leži u činjenici da se princip efekta ovog praha na insekte razlikuje od standardnih preparata.

Ekokiller To može učinkovito eliminirati oba zajednička insekata (dvuhvostok, mravi, lisne uši, itd), te se koristi u "hemije" žohara i krevet bugova.

Sastav i rad Ekokillera

Kompozicija sadrži Ekokillera postupa na određeni način šljunak (kilzegur, planinski brašno) - bež prah veličine čestica od 10-35 mikrona. Donesite ga u stene.

Ako čestice praha udare u telo insekta, dođe do oštećenja njegovih spoljnih poklopaca. Doslovno Ekokiller smanjuje zaštitni sloj insekata i počinje da upija vlagu iz cijele svoje tijelo. U roku od nekoliko sati, štetočina umre od dehidracije (dehidracija). Za efikasno funkcionisanje leka dovoljno je da se insekt zagura u prahu.

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! U borbi protiv grešaka, naši čitaoci preporučuje repelent Pest-Reject. Elektromagnetna i ultrazvučna tehnologija sa 100% efikasnošću se bavi bedbukama, bubašvabama i drugim insektima. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

U isto vrijeme niko od insekata nije u stanju da razvije imunitet na Ekokilleru, kao utjecaj odvija mehanički, ne koristi otrov (koji mogu da se naviknem na).Čestice mineralnog materijala mogu oštetiti zaštitni sloj voska bilo kog insekta. Preživljavanje parazita može samo ako je u stanju 100% vlažnosti, moći će pročistiti prah i ostaviti izvor vode dok se zaštitni sloj ne regeneriše u potpunosti. Stoga, u praksi, verovatnoća preživljavanja teži nuli.

Eko-ubica može efikasno da se bori protiv larve (nimfi), ali ne ubija jaja krevetskih buba. Neophodno je znati da će nakon obrade stanova odrasli krevetske bube umreti, ali će nova jaja biti iz preživjelih jaja. Prema tome, možda će biti potrebno više od nedelju dana da bi se potpuno uništio parazit.

Ovako efikasnim radom, Ecokiller-ov insekticid se povoljno razlikuje od drugih lekova na tržištu. Njegova jedinstvenost leži u činjenici da Ecokiller ne sadrži otrova i ne uzrokuje alergije. Kod obrade prostorija, djeca, životinje i osobe sklone alergijskim reakcijama mogu ostati u zatvorenom prostoru. Takođe nema mirisa i toksičnih emisija u vazduhu. Prilikom obrade vrtova i ekološkog vrta Ecokiller neće uticati na kvalitet usjeva i biljaka.

Silicijum dioksid iz kojeg se sastoji prah je inertna (neutralna) supstanca. Što znači - apsolutno sigurno i bezopasno za kožu i mukozne membrane ljudi i kućnih ljubimaca. Njegova sigurnost pored istraživanja dokazuje da se obrađeni dijatomit koristi u medicini i kozmetologiji kao apsorpcioni ili mineralni dodatak u ishrani.

Međutim, ne zaboravite na uobičajene mere bezbednosti: prilikom obrade sobe treba koristiti respirator i zaštitne naočare. Oči treba ispirati kada se prah prouzrokuje.

Jedini nedostatak EkoKillera je da će nakon istrebljenja insekata tretirani prostor zahtijevati opšte čišćenje. Puder bež boje treba ukloniti sa svih površina i podova sa uobičajenim deterdžentima.

U bašti vrta ili povrća, zapamtite da Ecokiller (kao i svaki insekticid) ubija sve insekte, uključujući i korisne. Prema tome, posipanje biljaka i tla treba biti delikatna.

Kako koristiti EkoKiller

Identifikujte mjesta insekata (na primjer, madraci, džepovi, slotovi, kuhinjska površina itd.).

Pour Eokiller prah na ovim mestima. Insektima nisu pali na krevet, stavili noge u kontejner s prahom. Dakle, zagarantovano je da će paraziti propasti, a spavanje neće biti uznemireno.

Bolje je da obradite vrt u bezvrednim vremenskim uslovima bez padavina. Međutim, čak i nakon kiše, Eko-killing puder ne gubi svoje osobine.

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! Da bi se oslobodili klapova, naši čitaoci savetuju repelere Pest-Reject. Rad uređaja zasnovan je na tehnologiji elektromagnetnih impulsa i ultrazvučnih talasa! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Ecokiller je jedinstveni moderni insekticid. Prvo, apsolutno je sigurno za ljude i kućne ljubimce. Drugo, efikasno se bavi svim vrstama štetnih insekata. Više od jedne decenije analogija ovog lijeka se koristi u SAD-u. Sada postoji mogućnost kupovine ruskog proizvoda po pristupačnoj ceni.