Аеросол reid (raid) bedbugs

Април 2019

Видео: Aerosol 2h relaxing sound terapy sleep [HD Audio] (Април 2019).

Anonim

Jedna od najpopularnijih sredstava bedbugs je da sprej Raid, koja se pojavila na tržištu prije nego bilo koga drugog. Proizvod je namenjen za upotrebu u domaćem okruženju.

Sastojci

Sastav Reid aerosola uključuje sljedeće aktivne sastojke:

Izbor citalaca '! U borbi protiv grešaka, naši čitaoci preporučuje repelent Pest-Reject. Elektromagnetna i ultrazvučna tehnologija sa 100% efikasnošću se bavi bedbukama, bubašvabama i drugim insektima. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

 • CIPERMETRIN (0, 1%) - efikasan insekticid iz grupe piretroida. Parališe bedbugove, udarajući nervni sistem. Supstanca je najefikasnija u roku od 24 sata. Ukupno vrijeme akcije je 15 dana, sa svakim danom efikasnost smanjuje.
 • Pralletrin (0, 03%) je piretroid sa sličnim mehanizmom uticaja na bedbugove.
 • Imiprotrin - poboljšava delovanje drugih piretroida.

Princip rada

Rada ima virusni efekat na parazite. Aktivna supstanca, pada na telo leća, uništava nervni sistem. Inficirana osoba, kroz kontakt sa drugima, otruje celu populaciju.

je jedinstvena karakteristika Reid trajanja - oko 15 dana nakon tretmana, to je jako dugo aerosola.

Prednosti :

 • Jednostavnost upotrebe. Raid aerosol je veoma jednostavan za korišćenje i ne zahteva nikakvu preliminarnu pripremu.
 • Visoka efikasnost. Aktivne supstance brzo uništavaju bedbugove.
 • Dugoročno, nije inherentan aerosolnim proizvodima, koji razlikuje Reid od analoga.
 • Bezbednost. Ako pratite sva pravila upotrebe, proizvod ne predstavlja opasnost za ljude i kućne ljubimce.

Slabosti :

 • Oštar, cvjetni miris.
 • Film ostaje na površini, treba ga oprati sa rastvorom sapuna i sode, što neutrališe efekat otrova.
 • Kao i svi univerzalni lekovi, Reid je manje efikasan od priprema uskog profila akcije protiv bedbugova. Iako ukoliko broj stanovnika ne postoji brojno, sredstva su prilično pogodna za traženi rezultat.

Priprema za obradu

 • Prostor se čisti usisivačem i vlažnom krpom.
 • Nameštaj treba ukloniti sa zidova radi lakšeg pristupa zadnjim zidovima i pločama.
 • Tepisi, slike i ostalo ukrašavanje se uklanjaju iz zidova. Uočavajući polaganje jaja, morate ih ukloniti usisivačem, onda se ovo mesto tretira pomoću leka.
 • Uklonite mekane dijelove od sofe i kreveta. Postavi posteljinu na maksimalnoj temperaturi, stavite jastuk na suvo ili zamrznuti par dana na ulici.

Uputstvo za upotrebu

Učitavanje …

Bezbednost aerosola za ljude i životinje ne znači da jednostavne mjere zaštite ne moraju biti praćene.

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! Da bi se oslobodili klapova, naši čitaoci savetuju repelere Pest-Reject. Rad uređaja zasnovan je na tehnologiji elektromagnetnih impulsa i ultrazvučnih talasa! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovde …

Uslovi upotrebe :

 1. 1Kad prskanjem koristite gumene rukavice, medicinsku masku i bade mantil.Ako je prostor za tretman velik i uključuje dug boravak na mestu lečenja, treba koristiti respirator da bi se izbegla alergijska reakcija zbog malih kapljica koji ulaze u respiratorni trakt.
 2. 2 Posteljina, posuđe, dječje igračke upakovane u vrećice, tako da ne dobijaju štetne materije. Sve ove stvari moraju se tretirati toplom vodom ili parom.
 3. 3Dizmenite alat samo kada su prozori otvoreni.
 4. 4U prostorijama, tokom obrade ljudi i kućnih ljubimaca ne smeju biti prisutni. Obavezno pokrijte terarijum ili akvarijum. U drugom slučaju, kompresor mora biti isključen.
 5. 5 Promešajte pre upotrebe kako biste omogućili dobro mešanje aktivnih supstanci. Držite prostranu ruku na rastojanju od 30 cm od mesta primjene. Nemojte prskati proizvod na jednom mestu duže od dvije sekunde, zbog toga se mogu formirati mrlje. Prskanje podleže specifičnoj staništu za bedbugove, prskanje u vazduh nema smisla.
 6. 6 Ne ostavljajte cilindre sa proizvodom na direktnoj sunčevoj svetlosti, ne prskajte blizu otvorenog plamena i drugih operativnih grejnih aparata.
 7. 7Ne ostati u sobi ako je posao završen. Neophodno je oprati i ispirati usta, otvoriti prozore i ostaviti prostor najmanje pola sata. Površine moraju se dobro osušiti. Za maksimalni efekat, Reid ne treba da se opere dve nedelje. Izuzetak - kontaktne površine (štednjak, stolovi, stolice, ručke vrata). Treba ih oprati sa rastvorom sapuna.
 8. 8 U slučaju kontakta sa očima temeljito ih isperite vodom.