Неверојатни и опасна вода грешки

Јануари 2019

Видео: EXPERIMENT Glowing 1000 degree KNIFE VS 15 OBJECTS! Orbeez Crayons Sour Candy and Toys! SATISFYING (Јануари 2019).

Anonim

voda bugova se mogu naći u sporo teče ili bugova stajaćim vodama vode (backswimmers, klizači i corixidae) pripadaju u red te jedu. Često se mogu naći u laganim ili stojećim vodama.

Opis insekata

A gigant vode buba je velika. U dužini može doći do 1 centimetar, u obliku insek podseća čamac. Parazit je pametan predator. Leđa je obojen zelenom bojom i nije umotan vodom. Pod vodom gladiše sija i izgleda "glatko", što opravdava njegovo ime.

Vodene bube se plamtaju. Istovremeno, njihova oci, koja se nalaze na leđima, gledaju na dno, tražeći plen. Često se glatka visi na površini vode. Duga zadnja noga omogućavaju krevetu da pluta bez mnogo napora. Upravljaju im vrlo pametno.

A gigant bug voda je velika u veličini

Vrste različitosti

vode Striders

Jedna od najpoznatijih vode bugova. Pojavljuju se u različitim vodnim tijelima, od luža do okeana.

Gladyshi

Odrasla osoba je duga oko 15 mm. Krila su krovna, abdomen je ravna. Boja elytra u potpunosti zavisi od toga u kojoj živini živi buba. Život je tamniji od elytra. Ako uznemiravate ostatak insekata, to će oštetiti. Zbog toga se često naziva voda osa.

Naši čitaoci preporučuju!

Da bi se oslobodili bedbugova, naši čitaoci savetuju reporteru Pest-Reject.Rad se temelji na tehnologiji elektro-magnetnih impulsa i ultrazvučne valove! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovde …

Noge gladi se nalaze u predelu toraka. Insekti su u stanju da se kreću preko kopna, ali izgledaju izuzetno nespretni. Na ledjima je vazdušni mehur. Uhvati ga buba s površine i udahne mu sluz. Balon takođe utiče na plutanje bube.

Sweetheads plivaju natrag. Oni su predatori i više vole otvoreno loviti, a ne iz zasede. Jedi glushysh je impresivan, jer kretanje u vodi zahtijeva velike troškove energije. Posle jela, bube su skrivene u blizini vodene vegetacije, kako ne bi postale žrtve drugih predatora.

Ako uznemiravate smirenost glaukova, on će žati. S obzirom na to, često se zove vodni viski

Gladyses su široko rasprostranjeni, jer su u mogućnosti da leti na velikim razdaljinama. Isključivanje iz rezervoara se odvija bez ikakve podrške. Ispostavlja se da je buba sposobna da leti po stomaku. Takođe, insekt može započeti s terena.

Rappers

Distribuirani u umerenim i sjevernim geografskim širinama. Dužina može dostići do 16 milimetara. Podseti se na mulish, ali plivajte po leđima. Glava je mobilna. Proboscis je kratak, potpuno sakriven ispod usana. Muškarci imaju posebne tuberkulume na prednjim nogama, pomoću kojih se paraziti čuju. Zvuk se čuje ako stojite blizu vode i slušate.

Grešnici nemaju trbusni proboscis. Oni jednostavno otvore svoja usta i hrane tamo sa prednjim šapama. Kosačice su aktivne čak i zimi. Najčešće se javljaju u stalnoj vodi.Bedbugovi mogu brzo da izlete iz vode.

Opšte činjenice o gigantskim vodenim bubama (video)

Habitat

Vodeni stanovnik ove vrste obično živi u obrastanim i plitkim vodnim tijelima. Dakle, boja njegovog odgovara: strana okrenuta nadole je lagana, a deo okrenut prema površini vode je taman. Zbog toga, bug postaje nevidljiv sa obe strane, bez obzira kako izgledate.

POMOĆ!

Da biste brzo riješi grinje postoje samo tri održive opcije:

 • Call dezinsekcije usluga (skupo);
 • Kupovina jeftinog elektronskog repeller-a (1390 rubalja);
 • Hemikalije (sumnjivi efekti).

  Pročitajte više ovde …

  Gladysh ne samo savršeno pliva, već može da leti. Stoga se može videti u kišnicama ili u različitim vodnim tijelima (leti od jedne do druge). Gladysh može letjeti noću i u svjetlu svjetiljke.

  Opasnost za ljude

  Vodene bube gladke su opasne za ljude. Njihovi ugrižmi su veoma bolni, pa se paraziti često nazivaju vodonosnim putem.

  Rowboats podsećaju na gladice, ali plutaju naviše sa leđima

  Vodeni insekti različitih vrsta se izdvajaju. Znači, najveći predstavnik - ogromni belostom - može da jede riblje štruge i male žabe. U isto vreme, ona grize jako teško, što uzrokuje velike neprijatnosti osobi.

  Ipak, vredi napomenuti da bube grize samo u svrhu samoodbrane. Ako ih ne dodirnete, neće nanijeti nikakvu štetu osobi.

  Druge vrste bube koje žive u vodi ostavljaju veoma neprijatan miris u svojim rukama. Ovo su sledeći paraziti:

  • buba je loša buba;
  • bug-stinker;
  • Italijanski štit.

  Ne preporučuje se da ih dodirnete. Ako pokušavate ukloniti insekte od kuće, obratite pažnju.

  Vodomeri nisu prijetnja ljudima. One su male veličine, tako da su gotovo bezopasne. Kontakt sa krevetom može se pojaviti apsolutno slučajno tokom kupanja. Ako se desi nevolja, samo obradite ranu zelenom bojom.

  Giant belostoma - možete jesti riblje mlađi i mali ribnjak stanovnika

  Međutim, u nekim slučajevima, voda Striders može biti opasno - ako žive u tropskim zemljama. Takvi bedževi imaju ožiljak, a bol od njihovog ugriza je uporediv sa pčelom. Pogađeni ekstremitet može postati utrnut, a bol i dalje traje sat vremena. Ponekad može doći do alergije, što znači da morate uzimati antihistaminike.

  Zanimljivosti

  • Čini se da bube ne samo smrdi i ugristi, ali može narasti do dužine od 15 centimetara. U krevetu takvi paraziti se ne mogu zadovoljiti, ali ih možete videti dok se plivate u vodi.
  • Beli mamuti dobro plivaju i imaju posebne kukice na svojim prednjima. Oni zauzimaju i popravljaju položaj plena.
  • U hitnim slučajevima, insekati vode mogu letjeti.
  • Bugovi češće ugrize ljude prstima ili prstima. Ali njihov ugriz je veoma bolan.
  • Velike bube, po pravilu, žive u tropskim zemljama - Indiji, Istočnoj Americi, Tajlandu. Ponekad se nalaze u Americi, na Floridi. Lokalni stanovnici zovu parazite "aligatorski pršuta". Stanište bedbugova su kanali i rezervoari.
  • Vodeni paraziti su pravi predatori. S obzirom da imaju impresivnu veličinu, njihov plen može postati riba i tadpoli. Buba sedi na algama i traga svoj plen.Nakon insekata vidi ribu, privlači plen sa prednjim pršljenima i dovodi do usta. Zatim buba ubrizgava u telo žrtve otrov, koji razdvaja svoje unutrašnje organe. Nadalje, parazit jednostavno isušuje sadržaj tela plena.
  • Respiratorne cijevi su respiratorni organi bubuljica. Oni su na prednjoj strani stomaka. Pošto pod vodom parazit ne može da udiše, periodično pluta na površinu.

  Na stranicama našeg resursa možete naći odgovor na pitanje: koja je šteta od grešaka-vojnika i kako ih mogu otarasiti.

  Vrste vodenih buba (video)

  Bube mogu da žive ne samo na kopnu, već iu vodi. Postoji nekoliko vrsta insekata - češlje, gladisice, vodomeri. Habitat - jezera sa stojećom ili mirnom vodom. Interesantno je da bube koje naseljavaju vodu mogu letjeti i ponekad na pristojne udaljenosti. Opasnost za insekata zavisi od veličine insekata. Što je veća greška, to će biti opipljiviji.