Креда bedbugs маша

Април 2019

Видео: Mr.Credo "Давай,лавэ!" [Official track] 1997 (Април 2019).

Anonim

Meloh Mashenka je lek za krpu, koji je jednostavan za upotrebu i ima nisku toksičnost. Nakon kontakta sa agentom, otrov ulazi u telo greške, koja počinje da deluje nakon kratkog vremena. Agent može biti prebačen iz jedne greške u kontakt na kontakt. Čuvajte proizvod na zaštićenom mestu od sunca, van domašaja dece.

Upozorenje! Za razliku od mnogih drugih sredstava iz bedbugova, kreda može zadržati svoj efekat nakon primjene, za jedan do dva mjeseca. Ne erodira i ne gubi toksična svojstva. Ali morate odabrati pravo mjesto za prijavu, tako da otrov ne ulazi u telo kućnih ljubimaca, dece i drugih stanovnika.

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! U borbi protiv grešaka, naši čitaoci preporučuje repelent Pest-Reject. Elektromagnetna i ultrazvučna tehnologija sa 100% efikasnošću se bavi bedbukama, bubašvabama i drugim insektima. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Detaljnije ovde …

Sastav

Meshenka Meloch se sastoji od dve aktivne supstance. Ovo je zeta-cipermetrin, koji utiče na nervni sistem buba i deltametrin, koji ima paralitički efekat. Zbog ovih toksičnih komponenti, kreda je smrtonosna za insekte koji su iscrplavali krv, ali relativno sigurni za ljude. Takođe u sastavu sredstava su pomoćne supstance - gips i kreda.

Upute za upotrebu

Crayon Masha prahu za bolji tretman

Olovka bedbugs Masha mogu se koristiti bez prethodnog tretmana, u ovom slučaju, neophodno je da se "izvući" linije na mjestima gdje vidi bube. Ali, možete ga koristiti u prahu i posipati moguće štetne staništa. Stoga se postiže mogućnost obrade nekih specifičnih teško dostupnih mesta, na primjer - iza podnožja i slotova u pločici. Vrlo često se kreša sa vodom i obrađuje rezultatom kompozicije. U ovom slučaju, neophodno je znati da količina vode treba biti mala, smeša bi trebalo da bude kašasta. Nanesite ga četkom.

Obrati pažnju! Uputstva kažu da prilikom crtanja plitke, potrebno je napraviti krepke linije, širine oko 3 cm.

Mjere opreza

Chalk, iako je smrtonosan za bube, gotovo nikakav rizik za ljude. Međutim, mjere opreza i dalje imaju mjesto koje treba biti. Prije korištenja, kreda se oslobađa od omota, ali ne u potpunosti. Većina omotača se najčešće koristi za zaštitu od direktnog kontakta.

Tretman se najbolje vrši u gumene rukavice, otrovnih isparenja lijek ne oslobađa, tako da ne treba respirator. Važno je da deca i kućni ljubimci ne mogu kontaktirati proizvod kada se nanese na površinu. Zbog toga, ako u kući postoje takvi stanovnici, potrebno je izvući dovoljno visinu.

Najopasnija stvar je da se posmatraju mjere sigurnosti, ako se kreda koristi u ruševnom obliku. Da biste se zaštitili od prašine koja ulazi u respiratorni trakt, treba koristiti gazi zavoj.

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! Da bi se oslobodili klapova, naši čitaoci savetuju repelere Pest-Reject. Rad uređaja zasnovan je na tehnologiji elektromagnetnih impulsa i ultrazvučnih talasa! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovde …

Nakon završetka tretmana, trebalo bi da operete lice i ruke sapunom.

Prednosti i mane

Prednosti :

  • Alat je niska cena;
  • Jedan plitak za obradu oko 30 m 2 ;
  • Lek je odličan kao preventivna mera ili sredstvo zaštite od "susednih" buba;
  • Sastav krede dozvoljava dugo vremena da ne izdržava i ne gubi toksična svojstva.

Slabosti :

  • Moguće je rukovati samo mestima koja djeca i kućni ljubimci ne mogu pronaći;
  • Posle mjesec dana nakon tretmana potrebno je mokro čišćenje sa rastvorom soda;
  • Agent odmah ne ubija bedbugove;
  • Veoma niska efikasnost.