Борба против лебарки - преглед на познатата марка

Март 2019

Видео: The Things Dr Bright is Not Allowed to Do at the SCP Foundation (Март 2019).

Anonim

Borba - ovo je cela linija sredstava od bubašvaba. U Rusiji i ZND, ovi lekovi su u velikoj potraznji. Kao deo sredstava je moćan insekticid, koji efikasno pomaže u uništavanju insekata. Posebna karakteristika brenda je praktična ambalaža za gelove, aerosole i zamke. Baloni i cijevi su zgodni i jednostavni za korištenje, nema potrebe za dodatnim naporima za prskanje i stiskanje sadržaja.

Prema garancijama proizvođača, sva sredstva pod brendom Combat odlikuju se usmerenim uticajem. Proizvodi proizvode u obliku aerosola, gela i zamki. Svako izdanje ima svoje specifičnosti, prednosti i mane.

aerosol formulacije

sprejevi Combat - ove linije insekticida namijenjena za prskanje. Oni se razlikuju u obliku mlaznica, koncentracije aktivne supstance. Funkcija - bočice sa različitim izlivima, koje omogućavaju preciznije prskanje otrova na teško dostupnim mjestima.

Vrste aerosola

  • Supersprey
  • Multisprey
  • Aerosoli, koji se izdaju posebnim serije

Većina potrošača su zadovoljni aerosola Combat bubašvabe. Oni primećuju ergonomski oblik, brzinu akcije i mogućnost kupovine lekova u gotovo svakoj specijalizovanoj prodavnici.

Superspray je najmoćniji agent među aerosolima ovog brenda.Pogodan za borbu protiv svih vrsta domaćih insekata. Posebna karakteristika je visoka koncentracija dva insekticida, imiprothina i citoinotrina. Zbog visoke koncentracije otrova postiže se velika brzina delovanja. Proizvođači napominju da je sprej spreman za ljude, a bubašvabe umiru u prvim minutima nakon prskanja.

Multi-Spray je sredstvo za širok spektar. Pomaže protiv svih vrsta domaćih insekata. Sadrži nekoliko aktivnih supstanci iz grupe piretroida. Ovaj alat radi protiv lezaljnih i letećih insekata. Posebna karakteristika je prilično niska cijena za bočicu velike količine.

Pored toga, pod brendom Combat, drugi aerosolni insekticidi se proizvode za specifične vrste insekata. Međutim, za uzgoj bubašvaba, najbolja je multispray i superspray. U drugim formulacijama aerosola koncentracija aktivne supstance je niža.

Preparati na bazi

Combat gela takođe proizvode insekticidni gel. Ovaj oblik oslobađanja smatra se najsigurnijim.

Gel sadrži:

  • Nutritivna komponenta. Koristi se kao mamac da bi insekti mogli da jedu otrov. Zahvaljujući ovoj komponenti, alat funkcioniše efikasno.
  • Gel baza. To su različiti emulgatori i sredstva za zgušnjavanje. S njihovom pomoći, gel postaje želatinozni i stiče prepoznatljivu strukturu.
  • konzervansi. Potrebni su za dugotrajno skladištenje. Gel zadržava svojstvo pola godine nakon primjene.
  • Aktivna supstanca. Insekticid iz piretroidne grupe deluje kao otrov.

Posebna karakteristika je oblik cevi. Gel se prodaje u cijevnim špricevima.Ovo vam omogućava da stignete do svih teško dostupnih mesta. Osim toga, špric pomaže u uštedi i primjeni gela u maloj količini. Gel je niska cena, u poređenju sa analogama. Proizvođači kažu da je jedno pakovanje od 30 mg dovoljno za preradu 50 m².

Trap-lovci

Zamke rade kao kombinacija otrova i mamaca. Sastav sadrži prehrambene sastojke i aktivni sastojak. Ovaj alat je razumno koristiti samo u kombinaciji sa drugim, efikasnijim mjerama borbe. Traps vam omogućavaju da brzo smanjite broj bubašvaba. Insekti jedu otrov, privučeni mirisom, a zatim prenose insekticid u svoje gnezde, zaraze druge osobe.

Od prepoznatljivih karakteristika moguće je razlikovati male dimenzije zamke, kao i mogućnost pričvršćivanja na vertikalnim površinama. Svaka zamka je opremljena adhezivnom trakom, namenjenom za lepljenje na ravne površine.

Postoji nekoliko rešenja u boji. Boja odgovara standardnim bojama podnih obloga, tako da su zamke nevidljive na podu.

Pogodno, svako Combat brend alat sadrži instrukciju u kojoj je jasno napisano kako, kada i koliko da koristi otrov. Generalno, cijela linija Combat proizvoda je pristupačna i prilično efikasna. Morate odabrati, na osnovu broja insekata, zaražene površine i količine slobodnog vremena za obradu. Pošto su lekovi jeftini, razumno je voditi sveobuhvatnu borbu, koristeći i aerosol, i zamke i gel.