Дезинфекција услуги во станот - дезинфекција на креветот грешки

Март 2019

Видео: ЦЈЗ ИЗВРШИ ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО РЕГИОНОТ ОД ГРИП 23.01.2017 (Март 2019).

Anonim

Male insekte mogu donijeti puno problema u stanu. Stoga je blagovremeno izvršiti njihovo uništenje. Razlog za potrebe istrebljenja je da paraziti mogu ugristi osobu, kao što su nosioci različitih infekcija i zaraze.

Za kontrolu mrava, žohara, stenice, a posebno sa bolje pozvati stručnog lica. Specijalista će izvršiti obradu stanova, koji će biti na snazi ​​ne samo protiv grinje, već i protiv žohara ili bilo koje druge insekata koji žive u vašem području.

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! U borbi protiv grešaka, naši čitaoci preporučuje repelent Pest-Reject. Elektromagnetna i ultrazvučna tehnologija sa 100% efikasnošću se bavi bedbukama, bubašvabama i drugim insektima. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Prije nego što naručite usluge kompanije, koja će vršiti dezinfekciju stana, morate pripremiti kućište za postupak. Ovaj događaj se sastoji od sljedećeg: Preporučuje se da uklonite sve jestivo stavke u hladnjak, posuđe i stvari staviti u originalnoj ambalaži, posteljina i zavjese da pošalje na čišćenje.

Koliko će firma koštati dezinfekciju stana od kreveta?

Specijalni alati se koriste za obradu. Izbor lekova na kraju zavisi od troškova rada. Takođe, na cenu utiče dostupnost garancije i iskustvo specijalista.

Vrste dezinfekcije stanova od kreveta

Danas postoji nekoliko opcija za tretman različitih troškova. Način dezinfekcije bedbugova i drugih insekata zavisi od određene kompanije, njenog iskustva.

Obrada sobe može biti fokalna i preventivna. Drugi se s vremena na vreme održava kako bi se sprečilo pojavljivanje insekata u prostorijama gde postoji velika verovatnoća njihove reprodukcije.

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! Da bi se oslobodili klapova, naši čitaoci savetuju repelere Pest-Reject. Rad uređaja zasnovan je na tehnologiji elektromagnetnih impulsa i ultrazvučnih talasa! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Alopecija se odvija u središtu epidemije i podijeljen je sadašnji (nepromijenjene ognjišta) i završno (obavlja jednom kada se kreće pacijenta na drugu lokaciju nakon oporavka).

Kako je dezinfekcija stana od kreveta

Tek nakon prethodne pripreme moguće je dezinfikovati stan iz kreveta. Specijalista koji će pružiti svoje usluge počinje da koristi sredstva za prskanje protiv insekata na površinama. Inače, cena usluge zavisi od oblasti obrade. Pre svega, uništavanje se vrši na tepisima, postolja, kreveta, prozorskih pragova. Paraziti mogu živjeti u zglobovima pozadinu, pod strehom, i tako dalje. E.

Danas, u svakom slučaju, možete uništiti insekata u kući specijalizirana nova sredstva bez mirisa i bez traga.Savremena tehnologija za uništavanje potpunih štetočina je bezbedna za ljudsko zdravlje i život u prostorijama životinja. Lijek se razblaži vodom i prska.

Kako pripremiti stan za dezinfekciju iz kreveta

Prije naručivanja usluga, a služba za borbu protiv insekata će početi sa radom, neophodno je obaviti pretkretanje. Sva hrana mora biti očišćena u frižiderima ili na balkonu. Posuđe treba ugraditi u noćni stol. U velikim paketima postavite stvari i krevet.

Važno: Tehnologija za kontrolu insekata je bezopasna za ljude i kućne ljubimce, ali može postati takva za gmizavce, vodozemce i ribu, tako brzo pokriva akvarijume filmom.

Termičko liječenje treba primijeniti na stvari i veš. Sredstva higijene su sakrivena. TV i ostali uređaji, plaše se vlage, pokrivaju.

Procedura za dezinfekciju stanova od kreveta

Ova procedura se sastoji od tri faze:

  • predobdelavanja,
  • pravilne dezinfekcije,
  • čišćenja sa ventilacijom.

Profesionalne usluge - ovo je druga faza, tako da troškovi podrazumevaju samo dezinsekciju ili deratizaciju. Nakon završetka procedure, prostor treba zatvoriti tri sata. Onda je pola sata vazduha. Bolje je čistiti sa sapunicom u domaćinstvu, bolje je oprati sva posuđa, ali podove istog dana ne možete pranje.

Najtačnija odluka je da ne provede noć u stanu nakon dezinsekcije kreveta. Međutim, ako nema mogućnosti provesti noć na drugom mjestu, ne brinite, jer savremena sredstva i pripreme za ubijanje buba koje koriste profesionalne kompanije koje garantuju njihov rad nisu opasne za osobu.Jedino što se može manifestovati je alergija, pa ako vidite simptome u obliku svraba, crvenila i otoka na koži, odmah se obratite lekaru.

Troškovi stanova Dezinfekcija bedbugs - prosječna cijena u Moskvi i Moskvi regiji

Važno pitanje - cijena dezinfekcije od strane bedbugs u stanu u Moskvi i drugim gradovima.

Troškovi zavise od broja soba u stanu i određene servisne kompanije. Dakle, možete zatražiti pomoć u gradskoj službi bolničke stanice. Za obradu jedne sobe u gradu Moskvi, cena je postavljena na 1800 rubalja, a za pet istih soba - 2700 rubalja.

Trenutno možete koristiti usluge drugih kompanija koje su u mogućnosti da obavljaju ovaj posao i vrlo kvalitativno. Koliko je cijena za njih? Da biste uklonili parazite, potrebno je platiti oko 1400 rubalja za "odnushku".

dezinfekciju troškove bedbugs u stanu Sankt Peterburgu

Loading …

Ako imate veliki ured, koji želite koristiti u ovom pitanju stručnjaci i da su spremni da se suoče s tim na redovnoj osnovi, zatim po prvi put cijena će biti 1200 rubalja, za naredne - 600 rubalja (u kvadraturi od 50 kvadratnih metara). Što je veća prostorija, niža je cena po kvadratnom metru (4 ruble po kvadratnom metru sa 50 hiljada kvadratnih metara). Ako nađete izgled kuće kolonija parazita u vašem kućištu, onda će vam soba sa sobom uzeti 1000-1200 rubalja.

Profilaksa u stanu od kreveta

Prevencija u stambenoj zgradi sastoji se od sljedećih zadataka:

  • 1. Redovno čišćenje.
  • 2. Provera slota i njihovo punjenje pomoću zaptivača.
  • 3. Provera svakog kupljenog predmeta nameštaja, knjiga, stvari i posteljine.
  • 4. Redovno pranje stvari.
  • 5. Popravite (na prvom mestu, lepljivu tapetu koja je odlepila).