Средба со апчиња од болвата komfortis

Март 2019

Видео: Brian McGinty Karatbars Gold New Introduction Brian McGinty Brian McGinty (Март 2019).

Anonim

Jedan od problema s kojima se suočavaju vlasnici četveronožnih studenata, je borba protiv vanjske parazite, uključujući i buhe. Za borbu protiv tih Veterinarske ambulante i apoteke nude mnoge dokazana sredstva, kao što su sprejevi i kapi Stronghold, Advantage, Frontline i dr., Kao i pripreme za oralnu administraciju, koje uključuju tablete Komfortis buve.

Međutim, tablete takođe imaju svoje karakteristike, koje je važno znati pre nego što počnete da im daju životinje.

Alat za uklanjanje buha

Postoje mnogi oblici oslobađanja sredstava (i uvozne i domaće) za kontrolu buhe. Ali uprkos naporima proizvođača, oni nisu uvek laki za korišćenje i često zahtevaju posebne veštine i obuku životinje.

U pravilu, najbolji rezultat znači buve dati kada se koristi u kompleksu, a vlasnik je pravi zadatak sve funkcije vašeg ljubimca pri odabiru određenog anti-parazitske droge. Najpopularnija droga su:

  • Kapi buve u pipete
  • protivobloshinye ogrlice
  • šampona protiv buha
  • antibloshinye sprejeva
  • tablete buve.

Važno:

Kada koristite bilo koji lek za bolove, morate pratiti uputstva.

Unatoč jednostavnosti korištenja insekticida opada, šamponi i sprejevi su jedan zajednički nedostatak: mogućnost opijenosti lizanje vune (slizyvanie droga).Ovca mogu takođe uzrokovati toksično trovanje, au nekim slučajevima - cervikalni dermatitis. Tablete i od buha specijalno dizajniran za oralnu administraciju, a samim tim i gore navedene nedostatke od njih nisu svojstvene, iako u ovom slučaju nije uvijek moguće izbjeći nuspojava.

Zanimljivo je

Sve bolke imaju veoma slab vid. Kada su napraviti salto skok glavu prvo i na taj način ne mogu da razlikuju jedan od stabla. Ali, s antenama na glavi su smješteni organi kroz koje buhe odličan dojam kao približavanja žrtvi, i opasnost, uhvati najmanji drhtaj zraka. Zbog toga je veoma teško uhvatiti ih rukama.

Danas su popularne tablete od bolova poput Capstar, Sentinel i Comfortis. O tabletama comfortis-a takođe ćemo detaljnije govoriti.

Comfortis - nova riječ u liječenju kućnih ljubimaca od buha

Za prevenciju i liječenje zaraze životinja sada sve propisane sistemski insekticidi spinozidov grupe. Jedan od predstavnika takvih lekova su tablete od bolova Comfort. Da biste bolje shvatili karakteristike ovog alata, pogledajte uputstva za njegovu upotrebu.

Prema uputama za upotrebu, aktivna supstanca peleta Comfortis - spinosad - deluje na nervni sistem parazita na takav način koji izaziva paralizu i kasnije insekata smrt. Spinosad počinje ubija buhe u roku od 30 minuta nakon upotrebe, ne dopuštajući im da odlože novih jaja. Ova supstanca se smatra ekološkom.

Nakon uzimanja Umerenika, lijek štiti životinje mesec dana, štiti ih od nove infekcije.

Pozovite

Ako je mačko star više od 6 meseci, onda iznesimo bolove Stronghold.Tretmani se rade 2 puta u intervalima od oko dvije nedelje. Ali, efikasnije je koristiti tablete protiv bolova Comfort. Prema našim zapažanjima, šamponi nisu vrlo efikasni, jer djeluju samo u trenutku kada su na površini kože i na vunu. Bolevi moraju biti tretirani, čak i ako životinja ne srbi. Profilaktički je poželjno to raditi najmanje jednom mesečno. Ako ne pronađete Comfort, onda možete koristiti i dropove iz Flea Advantage.

Ekaterina, Moskva

Metode nanošenja i doziranja, uslovi skladištenja Comfortis

Comfortis - tablete koje se koriste oralno, zbog čega su čak ispustile i aromu govedine. Lijek se daje životinjama nakon ishrane ili uz njega i može se propisati već od 14-nedeljnog perioda.

Maksimalna koncentracija aktivne supstance u krvi dostiže 2-4 sata kod pasa, a nakon 4-12 sati kod mačaka. Prilikom određivanja doziranja Comfortis tableta, morate striktno pratiti uputstva kako ne bi štetili životinje. Obično su psi za 1 kg težine propisani 50-70 mg spinosad supstance, a mačke - 50-100 mg.

Review:

Pročitao sam opis sa tableta, bio sam veoma iznenađen. Nije baš jasno zašto je od vas zatraženo da hranite mačku pilule, kada vam je dovoljno da pada na greben. Boje žive na površini mačke, a ne unutra. Nekako je nelogično. Da ne spominjem opterećenje na jetru i izlučaju. Naravno, daleko od toga da budem doktor, ali iz nekog razloga moja intuicija mi govori da kada uzimate supstancu, opterećenje na tijelu će biti veće.

Nina, Kazan

Držite tablete Comfortitis u zatvorenim kontejnerima na temperaturi od 5-30 stepeni na mestima koja nisu pristupačna za decu i životinje, odvojena od hrane i hrane.Rok trajanja 3 godine. Nakon toga, prema uputstvima, više ne možete primijeniti Comfortis.

Kontraindikacije i neželjenih efekata

Prema uputama, tablete Komfortis kontraindiciran u trudnica ili laktaciji ženke, sisar koji pate od epilepsije ili imaju, na primjer, individualne osjetljivosti na komponente formulacije. Za identifikaciju ove vrste kontraindikacija za njegovu upotrebu, bolje je konsultovati veterinara.

Nakon prvog korišćenja leka pažljivo posmatrajte učenika. Nažalost, kod nekih životinja upotreba tableta od bolova Comfortis može izazvati bočnu reakciju u obliku povraćanja, gubitka apetita i letargije.

Gde kupiti Comfortis tablete?

U ovom trenutku, Comfortis od buva da kupi u zooprotekama ili veterinarskim klinikama nije tako jednostavan. Osim toga, iskustvo je pokazalo da nisu svi zaposleni u ovim institucijama generalno upoznati sa tabletama Comforts (sada ćete biti više prosvetljeni u ovom pitanju).

Evo našeg prijatelja na Internetu postaje guzica! Tablete Comforttis mogu se kupiti u online apotekama za samo dva minuta, bez registracije, čak i sa isporukom u vaš dom ili poštu. I takođe možete kupiti droge na oglasima na velikim oglasnim pločama, na primjer, na Avitu.

Pregled:

Dermatolog je rekao da naša mačka ima dermatitis od boleva. I činjenica da smo ih više puta trovali, revolucionirali, prednosti i neostomozanom - to je sve glupost, preporučuje tablete comfortis. Ovde su samo oko 2.000 po mački, a ja, izvinjavam se, pet …

Pakovanje drogom sadrži od 1 do 6 tableta.

Doziranje je takođe različito - od 270 mg do 1040 mg aktivne supstance.Podsjetimo da je korištenje Comforta striktno u skladu s uputstvima, uzimajući u obzir težinu životinje.

Dakle, najpouzdaniji i pouzdaniji način kupovine tableta od bolova Comfort je da napustite aplikaciju za jednu od online lekarskih sajtova. Sačekajte isporuku, a zatim pratite uputstva.

I zapamtite, boli su paraziti koji mogu izazvati ne samo veliku anksioznost, već i stvarnu štetu po zdravlje životinje (i često osobe). Moraš ih se rešiti što je pre moguće. Međutim, šta god da koristite za borbu protiv ovog zla, tableta ili nešto drugo, odlazak veterinarima nikada neće biti suvišan.

Želimo vam sreću i dobro zdravlje svojim kućnim ljubimcima!

Korisni video: prednosti i mane različitih vrsta bolhnih lekova za životinje

Kako dati životinji tableta