Народна начини да се ослободиме од лебарки

Јануари 2019

Видео: Очистка организма человека от паразитов. Захар Белинский. (Јануари 2019).

Anonim

Neighbourhood u stanu "barbel" nije prijatan. Osim vizuelnog odahljanja, oni su takođe prilično opasni. Mesta njihovog prebivališta i pokreta - kante za smeće, kanalizaciju, ventilacione šahte. I nakon takvih putovanja, ove crvene kopile puzaju preko jetre ostavljene na stolu. Ovi insekti nose više od 50 zaraznih bolesti. Među njima su: tuberkuloza, difterija, lepra, zarazni hepatitis i nekoliko drugih. Stoga, kada je prvi žohara, hitna potreba da se tražiti izvor i primijeniti preventivne mjere kontrole za sprječavanje kontaminacije stana.

Folk lijekovima protiv žohara u stanu najefikasniji

U malom broju bubašvaba u stanu ili ako djeca žive, životinje ili alergije, koristi se za sigurnosnih razloga ne žele da hemije. U toku su dokazani narodni načini otklanjanja parazita.

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! U borbi protiv bubašvaba, naši čitaoci savjetuju reporteru Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučne tehnologije sa 100% efikasnosti da se nosi sa bubašvabe, bugova i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

na popularni i dokazani folk pravni lijekovi uključuju korištenje

 • Borna kiselina ili boraks;
 • Pyrethrum;
 • Zaliv luka;
 • Amonijak ili stoni sir;
 • Alabaster, gips;
 • Domaće zamke;
 • Repelirajuće biljke.

Takvi narodni recepti su bolje integrirani i za noću - ovo je vrhunac života Prusaca.

Prethodno, kuhinja treba očistiti od ostataka, sakriti hranu, blokirati pristup vodi. Ako ima hrane i vode, oko malo ljudi će obratiti pažnju na mamac sa otrovom. Možda čak i ne primećuju.

Folk pravna sredstva da se riješi bubašvaba crne i crvene

načina da riješi crne bubašvaba se ne razlikuju od načina da se oslobodimo crvene.

Korišćenje zamki je dobar način borbe protiv ovih parazita baleena kod kuće.

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! U borbi protiv bubašvaba, naši čitaoci savjetuju reporteru Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučne tehnologije sa 100% efikasnosti da se nosi sa bubašvabe, bugova i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovde …

Korišćenje kućnih zamki nije loš način, ali u slučaju da su se pojavili samo Prusci. Kada ih ima puno, potrebno je puno vremena da ih uhvatite. Takođe je vredno napomenuti da njihova kolonija može da živi negde drugde, a oni su vam samo na hranu.

Kako napraviti zamku za bubašvabe kod kuće? Sipajte pivo ili slatku vodu u bočicu s širokim vratom. Iz unutrašnjosti vrat je podmazan sa suncokretovim uljem ili uljanim mlekom kako bi se sprečilo ekstrahovanje insekata.

još jedan popularan način - napraviti zamku za žohara kod kuće: na ravnom komadu kartona nesohnuschy primijeniti ljepilo ili dvostrani traka, sredinom kapanje meda, vanilin šećer, pivo. Insekti će reagovati na mamac, zarobiti se i držati se na njemu. Ujutro će ga morati odbaciti i zamijeniti novim.

Ako stavite geranijumsku vazu u kuću o bijelim insektima, možete zaboraviti. Ne mogu podnijeti miris ovog cveta.

Otrov od bubašvaba sa borovom kiselinom i jajima - recept i recenzije o primjeni

Uništavanje bubašvaba bornom kiselinom je poznata efikasna hemijska metoda. Ova supstanca vredi peni, prodaje se u bilo kojoj specijalizovanoj prodavnici gvožđa. Neki ga koriste u čistom obliku, rasipajući u mestima kretanja i hranjenja insekata. Za bubašvabe, kiselina je bez ukusa i miris nije vidljiv. Izračunavanje samo da će razbiti svoje šape i antenu i tako, otrov će pasti u njihovo telo.

Dobar način da rastvorite kiselinu u vodi i ostavite je u suvom sudoperu. Voda za ove parazite je vitalna, au stanu je prvo traže. Bez hrane, mogu živeti dovoljno dugo. Trovanjem vode, sigurno ćete postići rezultat.

I drevni recept za otrovne kugle od borne kiseline. Za 1 sirovi ili kuvani rumenjak, uzmite borovu kiselinu kako biste mešali smešu do stanja testa. Roll kugle i legli mamci ispod stola, blizu kante za smeće. Važno je znati da ako nakon takvih insekata hrane pije vodu, kiselina neće raditi. Dakle, sve bi trebalo da bude suho, bez tečnosti u kuhinji ili kadu. Sve je čisto, okrenite slavine, obrišite suvo.

Efektivni recepti za borbu protiv bubašvaba

Za efikasne metode suzbijanja Prusaka takođe spadaju borax, alabaster ili gips.

Bura je soli borne kiseline. On deluje na baleen parazite otrovne i borovu kiselinu - kada se proguta, korodira zidove želuca.

Recepti sa smeđim:

 • Miješajte kugle na rumenju ili sirovom krompiru;
 • Pripremite pastu mešavinu: 200 g borax, 60 g skroba, 30 g vanilinog šećera i dodajte šećer u prahu.Napunite toplom vodom.

Alabaster ili gips vodi do smrti insekata koji padaju unutra i očvršćavaju. Da bi ih hranili bubašvabe, pomešani su sa brašnom i šećerom u prahu. U ovom slučaju, pristup vodi mora biti otvoren, inače metoda neće raditi. Možete zamijeniti vodu otrovnu borovom kiselinom.

Kako se brzo otarasiti bubašvaba u stanu

zagruzka …

Najpopularnije sredstvo bubašvaba je upotreba bornog alkohola ili boraxa.

Dobre preventivne supstance su:

 • Piretrum i lovorni listovi - rade kao parazitni plaši. Zalijevaju se na mestima njihovog pojavljivanja ili ukrasa obrišu stolove i seks.
 • Nitratni alkohol ili stočni sir - miris mirisa bubašvaba, ali i za ljude je takođe vrlo zapažen, pa se ovaj metod retko koristi.

Ponekad koriste kerozin, terpentin. Ali oni su samo za kritične slučajeve, jer su veoma toksični za ljude.

Bubašvabe često pada u stan od suseda ili od ulaza. Na početku, izviđači insekata se šalju na novi objekat, koji će, nakon otkrivanja idealnog mesta za reprodukciju, neminovno dovesti do cele kolone parazita.

Kako to izbjeći?

Ako čuvate mere i mere predostrožnosti, onda ih neće premeštati. Za njih je važna potraga za vodom. Uzmite po pravilu, obrišite umivaonik za noć, stola se suši, uklonite ostatke sa stola, češće izvadite smeće i držite kesu zatvorenu. U ovom slučaju, ako ne pronađu potrebne uslove za život, oni će nastaviti da gledaju. Prevencija - jeftinija i lakša nego borba protiv parazita.