Како да изберете и се применуваат садови чадот од грешки

Март 2019

Видео: The Great Gildersleeve: Gildy Gives Up Cigars / Income Tax Audit / Gildy the Rat (Март 2019).

Anonim

Osim gelovi, sprejevi, suspenzije i bojice u borbi protiv bedbugs sumpora dimne bombe koriste. Ovo su jeftini i efikasni način masovnog uništavanja štetočina.

Bulk daska je zatvorena čaša od polimera sa unutrašnjim bijelim ili svetlo bež praškom. Kada se pukotina u prahu oslobodi toksičnog dima, koji uništava ne samo bube, bubašvabe, glodare i druge štetočine, već i bakterije.

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! U borbi protiv grešaka, naši čitaoci preporučuje repelent Pest-Reject. Elektromagnetna i ultrazvučna tehnologija sa 100% efikasnošću se bavi bedbukama, bubašvabama i drugim insektima. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

dimne granate može se pripisati sprejeve, ali za razliku od balona aerosoli, nema potrebe da režira dim u sve pukotine: on će prodrijeti u sve teško dostupnim mjestima.

Gde se koriste dimne bombe

Objekti primene blokova insekticida:

 • Podrumi;
 • Poljoprivredni objekti - plastenika, plastenika, šupa;
 • Skladišta, garaže, hangari;
 • Privatne vikendice;
 • Otvoreni prostor - vrtovi, kuhinjski vrtovi, kampovi.

Dimne granate nisu namenjene za upotrebu u stambenim zgradama, jer je dim vrlo toksičan, intenzivno se formira i prodire u gornje spratove.

Aktivne supstance

Merači dimljenja se razlikuju u sastavu, zavisno od intenziteta dima i mete.

Najčešći aktivni sastojci:

 • U jedinjenja sumpora oslobađa prilikom sagorijevanja sumpor dioksida - visoko toksičan spoj je baktericidno, insekticidni i antifungalna aktivnost. Široko se koristi na stočarskim farmama.
 • hexachlorane - kontaktirajte akciju bojnih otrova insekticid. Koristi se za borbu protiv zemljanih i drvnih štetočina, gusenica, skakavaca.
 • Didecildimetilamonijum bromid - supstanca baktericidno i antigljivično djelovanje.
 • Permetrin - kontakt-crijevnih bojnih otrova insekticid. To je supstanca koja se koristi da ubije leti i puzanje insekata Commensal, uključujući i - protiv bedbugs.

dimne granate omogućavaju lako nositi velike hangare i skladišta soba, kao i labav tla u staklenicima, gdje ne možete učiniti za čišćenje.

NAŠI ČITALI PREPORUČUJEMO! Da bi se oslobodili klapova, naši čitaoci savetuju repelere Pest-Reject. Rad uređaja zasnovan je na tehnologiji elektromagnetnih impulsa i ultrazvučnih talasa! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

u privatnim kućama puše lako prodire u sve pukotine u podu i zidovima, iza lajsni, ispod namještaja, gdje je brzo truje bube. Ali dim nema utjecaja na jaja, tako da je za obradu potrebno je izvršiti dva puta u intervalu od 2-3 tjedna.

nedostatak može se smatrati praktično potpuno odsustvo zaostalih efekta: efekta samo nekoliko sati nakon što dame sagorijevanja održava.

Primjena Vodič

  da napusti prostorije i da sve sobne biljke, terarijumima, akvarije staklenih i pečat filmu. Prozori i vrata su čvrsto zatvoreni, prorezi su uključeni.
 • Čekić postavljen u centru sobe na nezapaljivoj površini (cigla, kamen, metal, posuđe).
 • Teglica u kojoj se čekić obično isporučuje punjena je vodom do oznake iznutra. Postavite mač u vodu.
 • Otpustite pletivo (ako je potrebno) i odmah izađite iz sobe, zatvori vrata čvrsto iza nje. Neka dama ne zahtevaju pucanje, već počinju da se puše kad su u kontaktu sa vodom.

Popularni dimne bombe protiv bedbugs

Loading …

  City - insekticide Checker za eliminaciju synanthropic insekata na biljke u odsustvu ljudi. Leteći insekti propadaju nakon 15-30 minuta, bez letenja - posle 60-120 minuta nakon terapije. Preostala dejstva - 3-14 dana.
 • Zyphus je teretni kontroler, efikasan u borbi protiv buba u različitim prostorijama, osim dečijih i medicinskih ustanova. Potrošnja - 0, 2 g / m 3 za letenje i od 0 do 5 g / m 3 ne leti za insekte. Preostala akcija - 3-5 dana.
 • Japanski ili kineski čekić (bez imena, pošto etiketa nije previše prevedena na ruski ili engleski) pogodna je za upotrebu u privatnim kućama. Sadrži moderne insekticide na bazi oksidiazola, karbamičke kiseline i drugih.