Raptor на лебарки: формулар за ослободување и правилата на

Март 2019

Видео: Как легально ездить на квадроцикле по городу? Остановили ДПС. Yamaha Raptor 700R (Март 2019).

Anonim

"Raptor" zauzeo vodeće mjesto među modernim sredstvima bubašvaba Žohari - jedan od najtrajnijih štetočine u svijetu. Živeo su zajedno sa čovjekom toliko dugo da su već savršeno prilagođavali mnogim načinima borbe protiv njih. Ipak, čovječanstvo nije očajna i stalno smišljaju nove načine da se oslobodimo neprijatnih "susjeda". Moderna sredstva, za razliku od lekova iz proteklih decenija, postala su mnogo efikasnija i sigurnija za ljude. Među njima, zasluženo vodeće mesto je bio Raptor iz bubašvaba.

Vrste sredstava

"Raptor" predstavlja čitav niz sredstava. Dolazi u obliku:

 • aerosol;
 • gel;
 • zamke.

Svaka vrsta proizvoda ima svoje prednosti i slabosti. Vrijedno je razmotriti ih detaljnije kako bi odabrali najoptimalniji.

Sprej "Raptor"

Sastav aerosola sadrži samo tri aktivna sastojka:

 • cipermetrin;
 • tetrametrin;
 • piperonil butoksid.

Otrovi sprej "Raptor" uzrok insekata prijenos blokada nervnih impulsa do mišića

cipermetrin i tetramethrin su klasa piretroida i smatraju se živac otrove. CIPERMETRIN je toksičan za odrasle, a za njihove larve, i tetramethrin veći učinak na odrasle insekte. Ovi otrovi izazivaju insektima da blokiraju prenos nervnog impulsa na mišiće.Kao rezultat toga, postoji potpuni razvojni razvoj unutrašnjih organa i brza smrt.

Naši čitaoci preporučuju!

Da bi se oslobodili bubašvaba, naši čitaoci savetuju reporteru Pest-Reject. Rad se temelji na tehnologiji elektro-magnetnih impulsa i ultrazvučne valove! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Više pročitajte ovdje …

sama piperonil butoksid nije toksičan, ali ima sposobnost da poboljša djelovanje otrova.

Za toplokrvne organizme ove supstance nisu veoma toksične.

Prednosti aerosola:

 • dugoročno;
 • visoka efikasnost;
 • brzina delovanja - bubašvabe počinju da umru posle kratkog vremena.

Važna prednost "Raptor" u obliku aerosola koji u 20 minuta možete provjetriti prostoriju i počne da vodi normalan život.

Nakon 20 minuta nakon upotrebe spreja "Raptor", možete provetriti sobu i počne da vodi normalan život

aerosol Manje: mogu ostaviti tragove na površinama, koja ne može oprati.

Pravila obrade

 • Aerosol mora da se pretrese prije rada. Ruke bolje štite rukavice. Sve životinje se čiste iz sobe. I što je više potrebno je sakriti sve proizvode tako da ne dobiju par aerosola.
 • Prskanje proizvod ne bi trebalo da bude u vazduhu, ali na površini, pokušavajući da postigne svoju hidrataciju. U suštini oni obrađuju postolje, površinu ispod umivaonika i blizu kanalizacionih cevi, mesta iza ormana.
 • Nakon tretmana, prostor treba da ostane zatvoren 20 minuta, onda ga treba provetriti 30 minuta.
 • Cilindar je dovoljan za površinu od 50 kvadratnih metara. m.Ako se tretman vrši na toploti, potrošnja proizvoda se povećava. Istovremeno, njegova efikasnost se smanjuje.

Možda vas zanima i članak u kojem vam kažemo kako se ultrazvuk koristi za borbu protiv bubašvaba i koliko je efikasan ovaj metod.

Kako odabrati sredstvo bubašvaba (video)

gel "Raptor"

Gel je dovoljno viskozna supstanca u obliku kreme. Sastav gela uključuje supstancu lambda-cihalotrina. To je crevni kontaktni otrov sa nervno paralitičkim efektom. Ulazi u telo bubašvaba direktnim kontaktom i hranom. Kada bubašvost jede gel, počinje proces blokade nervnih impulsa. Shodno tome, razvija paralizu i umire.

Da bi prisilili bubašvabe da jedu gel, dodaju se aditivne supstance koje imaju atraktivan ukus i miris za insekte.

POMOĆ!

Za brzo odlaganje bolova, postoje samo tri efikasne opcije:

 • Pozivanje službe za dezinsekciju (skupo);
 • Kupovina elektronskog repeller-a (1390 rubalja);
 • Hemikalije (sumnjivi efekti).

  Pročitajte više ovde …

  Prednosti gela su to što za razliku od aerosola ima kontinuirani efekat. Bubašvabe ne umiru odmah i imaju vremena da zaraze svoje kolege plemena. Ovo je vrlo važno, jer omogućava da se uništi skriveni od očiju stanovništva, krije u udaljenim mjestima, gdje se sprej ne može prodrijeti.

  Gel-supstanca ne dozvoljava agensu da se više osuši i održava svoje radno stanje.

  Da bi se žohari imaju gel "Raptor", dodaje se materija attractant koje imaju okus i miris

  gel Pro atraktivna za insekte:

  • ne ostavlja tragove na površini, kao potpuno bezbojna;
  • debela supstanca dozvoljava gelu da se ne širi, zašto se može nanositi tačkama i tačkama;
  • ekonomija;
  • niska toksičnost;
  • obrada se može izvršiti bez uklanjanja proizvoda.

  Pravila liječenja

  Gel se nanosi na postolje i mjesta na kojima se najčešće susreću bubašvabe, sa isprekidanim linijama od 2 cm. Jedna epruveta je dovoljna za 10 m2. kvadratnih metara. Gel može ostaviti da deluje dugo vremena. Radite bolje sa rukavicama. Ako gel stigne u ruke, samo ih treba oprati sapunom.

  Raptor zamke

  Još jedno sredstvo protiv bubašvaba je zamka u vidu plastičnih kutija u kojima se čuva otrovna mamac. Postoje rupice u zamkama gde se bubašvabe lupaju, privlače mamac. Sastav agenta uključuje otrovne supstance za čišćenje čestica koje imaju produženo dejstvo. Oni odmah ne ubijaju bubašvaba, tako da mrena odlazi na druge osobe i inficira ih. Nakon nekog vremena, kolonija počinje brzo da opada, a proces je u porastu. I istovremeno, zamka radi do šest mjeseci. I sve ovo vreme nije potrebno dodatno obraditi kuću, a bubašvabe će umreti.

  Raptor zamke ne ubijaju bubašvaba odjednom, tako da mrlja odlazi na druge osobe i inficira ih.

  Zamke imaju mnoge druge prednosti. Njihova glavna prednost je što su za ljude i životinje ove adaptacije apsolutno sigurne: mogućnosti bilo kakvog trovanja su svedene na nulu. Takođe su pogodni i brzo se instaliraju. Ovo razlikuje zamke iz gela i aerosola.

  Instalacijska pravila

  Površina od 10 kvadratnih metara. m morate instalirati 2-3 zamke. Standardno pakovanje od 6 zamki dovoljno je mirno na prosječnom stanu. Dovoljno je urediti proizvode na mestima koja najčešće posjećuju bubašvabe. Zbog sigurnosti, oni su postavljeni na mestima koja nisu pristupačna za djecu.

  Možete povećati efikasnost sredstava ako istovremeno primenite gel i zamke.

  Predlažemo vam da pročitate članak u kome govorimo o raznolikosti vrsta i principu delovanja zamki iz bubašvaba.

  Raid Trap Trap: uputstvo i izgled (video)

  Raptor sredstva imaju izvrsnu ravnotežu efikasnosti i troškova. Izborom droge zasnovane na individualnim potrebama, možete trajno da se oslobodite bubašvaba.