Стаорци во тоалетот како да се бориме и што да правиме?

Март 2019

Видео: ZEITGEIST MOVING FORWARD ( srpski prevod end macedonian subtitle ) cijeli film (Март 2019).

Anonim

Životinje u sistemima kanalizacije su postali problem velikih gradova od pronalaska prvog kanalizacije. Odlučeno je i sa izgradnjom prvog velikog ljudskog naselja i sudbine svih pacova. Od tada, oni su postali večna pratioci čovjeka i počeli da ga prate u potrazi za hranom, koja je uvijek bila za njih u rasutom stanju, dok su bili s nama. Naravno, savremene tehnologije za prečišćavanje su ozbiljno obezbedile ljude da koriste kanalizaciju, uobičajeno stanište za takva stvorenja danas.

Ali problem nije u potpunosti još više riješen, s obzirom na to da su ovi vještom stvaranje konstantno pronalaženje više i više rupa, dajući im priliku da se lično upoznaju sa čovjeka razborita i jede njegovu hranu. I ako je ranije kod pacova bilo uvek lako, može li pacnjak doći direktno iz kanalizacije u našu kuću danas? Na primjer, kroz mjesto gdje smo navikli da se povezujemo sa ličnom sigurnošću, kroz toalet? Šta raditi u ovoj situaciji i kako se baviti nepozivanjem glodara?, - predlažemo da razumijemo.

Može li pacov izaći iz toaleta?

Čarobnost i yurkost kod ratova su poznati hiljadama godina. Od drevnih vremena poznato je da se ovaj glodavac može popeti na takva mesta, u kojima ne može se penjati svako stvorenje veličine. A ako pacov ne može proći kroz negde, onda je često u stanju da se zaglavi kroz ovu ranjivost vaše WC školjke.Što nije iznenađujuće, jer joj oštri zubi gube kroz drvo, plastiku, gumu i čak električne žice. Zapravo, širina odvodnih cevi WC školjke i susednih cevi nije prepreka ni za pojedince srednje veličine. Teoretski, lako se može ući u vaš stan iz kanalizacije, ali samo pod uslovom da ne postoji jak counter protok.

Kako može pacov da uđe u vašu kuću kroz WC školjku?

Na prvi pogled, može izgledati da je to nemoguće, ali da razumiju i razjasniti šta da radim i kako da se nosi sa štetočinama?

Čini se da su kanalizacione cijevi mnogo uže od glodara. I, često, tako je. Međutim, ovi glodari imaju svoje trikove, što im je omogućilo preživljavanje već hiljadama godina. Jedan od ovih mehanizama je njihov fleksibilni skelet. Zahvaljujući svom jedinstvenom skeletu, pacov se može stisnuti u svaku rupu koja će joj glavom probuditi. Koji god debeo je, ako je u stanju da se drži glavu iz rupe, kako bi bili sigurni, svi njegovi trupa će sigurno proći ostatak puta. To je moguće zato što su pacovi, kao i miševi, imaju "sklapanje" grudi, što može biti nekoliko sekundi lako uske 2-3 puta, oduzet ivice jedni protiv drugih. Dakle, ovaj glodalo lako može da uđe u toalet, a zatim u toalet vašeg stana, ako, naravno, mnogo želi.

Šta treba uraditi u toaletnoj posudi?

Ali šta treba da učinite kada pacov ulazi u vaš stan? Pre svega, smiri se i izoluj je u toaletu, ako ona nije imala vremena da pobegne odatle. Pa ipak, bilo bi bolje ako imate vremena da osujeti njen bijeg iz plana WC u nju oštro WC sjedalo i poklopac.Ako ste uspeli, samo pokušajte da je operete, potpuno ispraznite rezervoar za odvod. Najčešće radi dobro.

Ako to ne uspije, ne očajavaj. Pokušajte blokirati stolicu sa nečim teškim, sačekajte dok se rezervoar ne popuni i ponovite procedure za vodu. Uostalom, ne da će biti teško ponoviti ovaj postupak iznova i iznova sve dok se rat domoetsya nije i neće shvatiti da to nije ništa više zanimljivo nećete naći, a da je jedini način da se preživi - da ode kad je došla. Verujte mi, brzo će se predati. Osim toga, sumnjam da želite otvoriti da prođe u svoj stan, podižući wc daske, i pokušati nekako nagovoriti ili fizički gurnuti dayvershu-penjač na suprotnu padinu.

Ako ste propustili sve isto, pokušajte da guma od agresora u bilo kojem uglu nešto kao krpu. Ne povlačite ruke na to! I obavezno se pobrinite za noge, jer vas može ugrizati. Kada imate to u ćošak, pokrijte ga oštro kašiku kroz karlice (bolje - bakar) ili drugih analoga velikih brodova, nakon čega je nužno podiže se za nekoliko sekundi i odmah početi zvati odgovarajuće općinske službe kako bi ih da dođu i uzela s njima rezultat njihove nemarnosti.

Pacovi u toaletu kako se baviti njima?

zamisliti tako strašna situacija, možda želite naučiti kako se zaštititi wc-a i odvode iz štakora, tako da oni nikada nisu ni pomislili da napadne u vašem najintimnije trenutke za vas. Rešenje je više nego jednostavno. Nijedno posebno sredstvo za kupovinu nije potrebno. Samo pranje toaleta češće sa hemikalijama koje sadrže alkalije.Ovakva konstantna higijena će spaliti nezaštićene podnožje pacova dugo pre nego što se pojavi na vašem podu. Ovo je užasno ozbiljno, ali vaša sigurnost je iznad svega. Pa, ne boli za sprečavanje praznjenja rezervoara pre nego što nameravate da koristite WC školjku za predviđenu svrhu. Ali nemojte to pretvoriti u paranoju. Zapamtite da iako se takvi upadi javljaju ponekad kod nekoga, i dalje se retko dešava.

Ako je pacov zaglavio valovitu WC školjku šta da radim?

Moguće je da će pacovi, na putu ka toaletu, ugroziti neke od njegovih unutrašnjih delova. Najčešće, trčanje WC školjke pati, jer je to najslabija prepreka na svom putu. Bilo je i slučajeva kada ovaj glodavac ne samo da je sruši sa šapama, već pokušavajući da se penje još više, ali i zube svojim zubima. Naravno, pošto se oslobodite pacova na jedan od gore navedenih načina, morat ćete zamijeniti taloženje. I, poželjno je, na dugotrajnijim.

Kako se zaštititi od pacova u WC-u i kanalizaciji

Generalno, molim vas, obavestite, dragi prijatelji! Samo na taj način možete potpuno da se zaštitite od takvih neprijatnih iznenađenja. Pročitajte uputstva i mere predostrožnosti. Ali zapamtite glavnu stvar: banalna higijena je najbolji način da zaštitite svoj dom od svih malih nepovučenih gostiju iz životinjskog sveta!