Најефективен народни лекови за борба bedbugs

Март 2019

Видео: КАК ВЫБРАТЬСЯ если ДУШАТ ЗА ГОРЛО?! САМЫЙ Эффективный Способ (Март 2019).

Anonim

Kod kuće, možete smijeniti bedbugs različite metode da protjeraju te jedu dom je ponudio različitim metodama. Neki od njih su delotvorni, drugi nisu dobri. Primjenjuju narodne metode u stanu preporučuje se u slučaju da je malo parazita.

najefikasnijih načina na

Koristite stan tradicionalne metode bolje insekata. Ako ima mnogo parazita, biće teško da ih izbacite. Najefikasnije opcije:

 • aplikacija patike, usisivača - mehanički efekat;
 • izlaganje visokim temperaturama - uklanjanje nameštaja na suncu, opekotanje s kuhanjem vode;
 • u kući može se koristiti i oštro miris tečnosti (naftalin, kerozin, metil alkohol, sirće, itd);
 • Tansy, pelin - miris ovih biljaka za parazite je izuzetno neprijatan.

na svom terenu protiv bedbugs, možete koristiti usisivač

Primjena ocat rješenje

Uništavanje bedbugs sami mogu obavljati uz pomoć octa. Sredstva dostupna, jeftina i sigurna za ljude. Međutim, kod kuće, sirće nije u stanju da ubije parazite, samo će ih uplašiti. Da bi se sisao krv, potrebno je obraditi svaki centimetar u sobi. Što je rešenje jače, to će učiniti bolje.

Koristiti sirće u stanu preporučuje se kao preventiva. Pomoću takvih procesa moguće je prostor porcije kao jaz u prozoru prag, postoljem, ventilacione rešetke.

Naši čitaoci preporučuju!

Da bi se oslobodili bedbugova, naši čitaoci savetuju reporteru Pest-Reject. Rad se temelji na tehnologiji elektro-magnetnih impulsa i ultrazvučne valove! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Više pročitajte ovdje …

U borbi protiv štetočina je najbolje, koristeći ocat pomešan sa drugim supstancama:

 • ocat + Ukuvano pelina - sredstvo aktivno odbija bugova oštre arome. Uz to, možete tretirati mjesto gdje insekti ulaze u sobu.
 • Mix naftalin, ocat, 90-postotni alkohol u jednakim dijelovima. Mešavinu treba prskati direktno na insekte.

Ocat plus Ukuvano pelina - sredstvo aktivno odbija bugova oštar miris

Kemijski rješenja

Ruke se mogu miješati i primijeniti kemijske rješenja za kontrolu štetočina. Međutim, vrijedi se prisjetiti da su dostavljeni supstance opasna za ljude. Stan treba koristiti s oprezom, zbog visoke toksičnosti.

Da se bave bube, možete koristiti self-made kemijskih spojeva.

 • Terpentine, kamer. Take 5 grama kamfora i 100 mililitara etilnog alkohola i terpentina. Koristeći rezultat tretira tekućine parazita utor za.
 • Amonijum alkohol. Uništavanje narodne lekove krv-sisa može ići sa amonijakom. Paraziti ne tolerišu svoj miris. Mix 10 grama amonij klorida, 150 grama denaturiranog alkohola, 40 grama benzena. Sipajte tečnost u tanjurić i urediti na mjestima gdje insekata.
 • Meth. Da se bore sa odraslima i larve parazita je moguće putem čistog meta. Samo vodite ih insektima.
 • Sa svojim rukama možete napraviti takvu smešu: 10 grama naftalena, 200 mililitara kerozina, 100 mililitara krezola. Smeša se nanosi na stanište insekata pomoću četke.
 • Često je koristio takav narodni lek iz bedbugova, kao mešavinu slane vode, alkohola, peroksida . Pomoću rešenja obrađuje se mesta akumulacije insekata.

Kako izvući bedbugove sa narodnim sredstvima (video)

Predlažemo da naučite kako da otkrijete i uništite kaučove za kauč.

Tansy i pelin

Možete koristiti pelin kod kuće. Insekt u ovom slučaju je zastrašujući miris biljke. Međutim, primjenom predstavljenog metoda, može se postići samo kratak zalazak.

POMOĆ!

Da biste brzo riješi grinje postoje samo tri održive opcije:

 • Call dezinsekcije usluga (skupo);
 • Kupovina jeftinog elektronskog repeller-a (1390 rubalja);
 • Hemikalije (sumnjivi efekti).

  Pročitajte više ovde …

  Tansy se takođe aktivno koristi u stanu. Biljke biljke treba čuvati ljeti. Metoda nanošenja je sasvim jednostavna: tansi se postavljaju na mjestima gdje se paraziti trebaju naseliti. Bori se sa insektima i može biti sledeći metod: staviti biljku pod leđa na sofu ili ispod dušeka.

  Važno! Tansy u stanu predstavlja izvesnu opasnost za životinje i decu. S obzirom na to, potrebno je periodično ventilirati stan.

  Lijek se ne može nazvati najbolje. Najverovatnije će se objekti uticaja sakriti u drugoj sobi u stanu. Biljke se najbolje koriste kao preventivna mera. Štaviše, oni će uplašiti ne samo bedbugove, već i buve i bubašvabe.

  Krem proširio na mjestima namijenjen staništa bugova

  Praktični savjeti

  • Relji bedbugs sami je moguće, ako odmah djelovati.Ipak, popularne metode ne mogu se nazvati najefikasnijom opcijom.
  • Ruke sa malim brojem parazita možete učiniti sljedeće: go usisavanje na vidljivom mjestu, sa vrelom vodom za liječenje zglobova, lajsni, vrata, koristite tečnost oštrog mirisa.
  • Tansi i pelin su dobri kod kuće. Tansy toliko plaši parazite da su bježali u strahu. Pljeskavica daje skoro isti efekat, a njen miris je skoro nevidljiv za ljude.
  • Kako sami jeftino nabaviti bube? Koristite sirće. Miriše neprijatne za insekte i je jeftino. Efektivno primenjuju jake esencije. Uz pomoć oka, tretiraju se sva raspoloživa mesta. Međutim, dobar efekat će biti samo ako je broj parazita mali.

  Možeš skinuti nameštaj za smrzavanje. Paraziti propadaju na -25 stepeni

  • Stan preporučuje upotrebu tinkture valerijana. Uz njenu pomoć za lečenje kreveta.
  • Noću, ne zaboravite uključiti svetlo. Bedbugovi će pokušati da se izvuku od njega.
  • Dobro u stanu pomaže i ulje od kedra. Samo ga razblažite vodom, a zatim tretirajte rešenje sumnjivim mestima. Spray mešavinu oko kreveta. Ulje se može podmazati i mesta ugriza, dok se iritacija zaustavlja, a edemi pada.
  • Negorljive, kontaminirane strukture treba tretirati plamenom. Međutim, treba nastaviti sa oprezom.
  • Možete samo skinuti odeću i nameštaj za smrzavanje. Paraziti umiru na -25 stepeni.

  Možda vas zanima i članak u kojem ćemo pričati o tome kako pravilno tretirati grickalice i šta su opasni.

  Sredstva od kreveta (video)

  Možete se boriti protiv bedbugova uz pomoć ljudskih lekova.Ali to ne znači da će efekat biti dobar i trenutan. Moraćete pokušati, a ako u kući postoji mnogo parazita, malo je verovatno da će nešto ispasti. Najefektivniji metodi su mehanički i upotreba hemikalija. Međutim, ubijanje insekata sa tapasom dugo vremena, a hemikalije su opasne po zdravlje. Možete pokušati ukloniti parazite sa biljkama oštrim mirisom, ali ovaj alat je još bolje koristiti kao preventivnu.